Quapi

WE PIKKEN HET NIET MEER: Het Quapi verhaal

Laatst weer eens een enorme discussie aangegaan over het hoe en wat van creditcards, Heb je daar al eens over nagedacht? Oh ja handig om zoiets aangeboden te krijgen en meteen even te gebruiken want we komen altijd wel “iets” tekort. Daarna komt het vervelende van het verhaal jij bent al aan het winkelen geweest je hebt “dat” gekocht waar je zo op zat te kijken en nu moet je gaan betalen! Oh my god op het afschrift van die geweldige bank die je de creditcard heeft aangeboden staat 1) de prijs van de aankoop 2) BTW 3) rente over het geleende bedrag 4) CAT ofwel rente over het geleende bedrag wat je aan het eind van het jaar moet betalen 5) bedrag voor het gebruik van de kaart enz. enz.

Dus als we het dan goed bekijken is het verlangde artikel inmiddels twee keer zo duur geworden en daar komt nog eens bovenop dat als je tekst en uitleg gaat vragen over wat het allemaal precies betekent wat er op het afschrift staat, de volgende maand er nog een bedrag bovenop komt voor die uitleg die je gegeven is. Daar doen we dus niet meer aan mee en is het onderhand wel eens genoeg geweest! Veel mensen zijn er dan ook helemaal klaar mee en zijn niet meer bereid om aankopen met een creditcard te doen vooral als het om internetschoppen gaat. Veel winkels hebben dit ook allang door en zijn dus opgehouden met de verkopen via creditcards.

Een van deze winkels is Quapi die tot voor kort alleen maar verkopen accepteerde met een creditcard waardoor deze sterk daalde. Quapi is er dan ook van overtuigd dat het verlies niet aan hun kinderkleding ligt maar aan de enorme kosten die de bank erboven op gooit na de aankoop en het er op deze manier toch weer een dure aankoop van maakt.Vandaar dat deze winkel heeft besloten alle verkopen met een gewone bankpas of PayPal te verrichten zodat de prijs van de kinderkleding blijft zoals vermeld op de site. Prima idee dus. Je kunt quapi bijvoorbeeld wel gewoon online aanschaffen  op www.amazingkids.nl