Met Consumind besparen op energie

Energieleveranciers vergelijken is een klusje waar niet iedereen van houdt en het ook vaak geen gemakkelijke klus is. 90% van de huishoudens in Nederland betaalt dan ook te veel voor gas en stroom. Consumind heef dit probleem voor je opgelost met een makkelijker vergelijker waarmee je tot wel €300,- kunt besparen op je energierekening. Zo kun je dus gemakkelijk energieleveranciers vergelijken zonder moeilijke berekeningen of dat je er veel tijd voor nodig hebt.

Alle onderdelen in één overzicht

Omdat Consumind energieleveranciers vergelijken een stuk makkelijk wil maken voor de Nederlandse consument, hebben zij alvast alle kosten van de energierekening overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Alle tarieven en overige kosten van de energieleveranciers staan per contractperiode vermeldt zodat je direct het verschil kunt zien. Aan de hand hiervan kun je je huidige contract vergelijken met de tarieven van nieuwe contracten bij meer dan 28 energieleveranciers.

Online vergelijken

Ook kun je er voor kiezen om online via Consumind te starten met energieleveranciers vergelijken. Dit kun je al doen aan de hand van een recentelijk jaarverbruik en je postcode en huisnummer. Een recentelijk jaarverbruik kun je vinden op de jaarafrekening van je energieleverancier. Dit is het totale verbruik aan gas en stroom van het contract jaar. Het is belangrijk om een recentelijk jaarverbruik te gebruiken omdat dit het daadwerkelijke gebruik is in jouw persoonlijke situatie. Wanneer je een vergelijking gaat maken, weet je in iedergeval zeker dat je op basis van dit verbruik geen extra kosten hebt aan het eind van het jaar wanneer je niet meer of minder gaat verbruiken. Hierdoor wordt online energieleveranciers vergelijken makkelijker en weet je zeker dat je vergelijking klopt!

Persoonlijk energieleveranciers vergelijken via Consumind

Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact te hebben met één van de financiële assistenten van Consumind. Zij bespreken alle energieleveranciers met je aan de hand van een persoonlijke vergelijking. Ook berekenen zij direct de besparing uit die je met een mogelijke overstap kan realiseren. Hiermee kun je tot wel €300,- besparen op je vaste lasten door je energietarieven te verlagen. Energieleveranciers vergelijken doe je dan ook gemakkelijk en persoonlijk via Consumind. Prettig geregeld.